top of page
_DSC1657-Verbeterd-NR_edited.jpg

Traject: Great-to-Gold

Maak van je team(s) de motor van
je business 

Groeien of schalen met je organisatie is niet mogelijk zonder een team waar alle neuzen in dezelfde richting staan. Waar iedereen zich betrokken en goed voelt. En die eindverantwoordelijkheid voor een eigen zaak en team kan eenzaam en overweldigend voelen. Maar je hoeft het niet alleen te doen!

Je bent: 

 • Zaakvoerder of deel van het management team in een organisatie in volle groei

 • Je hebt een passie voor je business en een hart voor de mensen die jouw business ondersteunen

 • Ook deze evolutie wil je op een goede manier aanpakken, maar je voelt twijfel en het is uitdagender dan gedacht. Doe ik dit wel goed? Focus ik wel op de juiste zaken?

DSC_9509-Verbeterd-NR_edited.jpg
Copyright-JelleJansegersPhotography -23-05-23 norm -0540- 230523 0236.jpg

Het resultaat na een Great to Gold traject: 

 • een solide organisatie die vlot draait dankzij een gedreven team waarop je ten alle tijde kan vertrouwen

 • een duidelijke visie die is doorvertaald naar elke rol die binnen je team wordt opgenomen - en die ook rekening houdt met de groeimogelijkheden voor je teamleden

 • een open communicatie-en feedbackcultuur, die ervoor zorgt dat toekomstige frustraties, problemen of noden vlot worden besproken

 • een structuur die orde brengt in de chaos en zorgt voor een efficiënte samenwerking

 • een psychologisch veilige teamomgeving, waar iedereen zichzelf durft zijn, zich durft uitspreken en daardoor volop in zijn of haar kracht kan staan. 

Voor de zaakvoerder die een betrokken, hecht en gelukkig team wilt en ervan overtuigd is dat dat de basis is voor duurzame business groei.

Wanneer is dit voor jou?

 • Je wilt steunen op een expert op vlak van people management, die mee met jou aan de kar trekt. Je wilt het van de eerste keer goed doen, zonder dat je eerst door groeipijnen hoeft te gaan.

 • Je gelooft in de gouden combo van leiderschap- én teamontwikkelingZodat verbeteringen niet éénzijdig worden opgelegd, maar samen tot stand komen en worden vertaald in iets dat werkt in de praktijk. 

 • Je wilt naast inzichten iemand die je bijstaat in het doén, die je helpt om ook de nodige (samenwerkings)skills binnen je team op te bouwen. Geen lege, inspirationele woorden die in de praktijk moeilijk te implementeren zijn, maar meteen hands-on & toegepast op maat van jouw team(s).

FBE87CE9-0C55-43C0-AC57-0F5487897947-34808-0000037C930EC223_edited.jpg
We kwamen al goed overeen als team, maar dankzij dit groeitraject voelt iedereen zich ook echt betrokken bij de groei van het bedrijf. Onze doelstellingen zijn vertaald naar persoonlijke OKR's en we zijn als team nog dichter bij elkaar gekomen. Ik neem dit mee voor de rest van mijn ondernemerspad! 

Evi Driessen - De Content Fabriek 

De verschillende fases van het traject

Over de coach

Eleni , zaakvoerder van NNORM startte haar carrière in de corporate wereld, waar ze het merendeel van de tijd werkte als interne team coach en later leidinggevende van 50+ personen. Ze is gecertifieerd NLP practitioner en habit coach en richtte in 2020 NNORM op, waar ze reeds 20+ groeiende organisaties begeleidde in hun ontwikkeling en samenwerking.

 

Afhankelijk van de noden van jouw organisatie, worden er extra experten ingezet (cultuur, gesprekstechnieken, 1-1 coaching, ...). 

 • LinkedIn
 • Instagram
2O3C1356.jpg
bottom of page