top of page

Over NNORM

NNORM is gespecialiseerd in het begeleiden van groeiende bedrijven en startende leidinggevenden bij het ontwikkelen van hun leiderschapsskills en het optimaliseren van hun teamstructuur- en cultuur.

Dat doen we door te focussen op het creëren van een veilige teamomgeving waar teamleden volledig zichzelf kunnen zijn, transparant met elkaar communiceren en efficiënt samenwerken.

We geloven daarbij niet in een one size fits all en werken dus steeds aan de hand van op maat gemaakte, hands-on workshops en trajecten, waar we focussen op de vertaling naar iets dat werkt binnen de context en eigenheid van de klant.

bynouchka28092325_Original.JPG

My story

Heb je ooit al eens het gevoel gehad dat je in je werkomgeving niet volledig jezelf kon zijn? Dat je bepaalde dingen niet kon of durfde uitspreken? Dat je niet helemaal in je kracht stond? 

 

Ook ik hield mezelf ooit klein in mijn werkomgeving. Ik deed en zei wat mensen van mij verwachtten. Want…

- Als ik mijn echte zelf niet toonde, konden anderen ook geen oordeel vellen.
- Als ik mijn mening voor mezelf hield kon ik ook geen conflict veroorzaken.
- Als ik mijn gevoel niet uitsprak, konden anderen daar ook niets van vinden.
- Als ik geen te zotte dingen deed, kon ik ook niet falen.

Alleen zorgde dat opkroppen enkel voor een enorm grote innerlijke oorlog. Want mijn innerlijke wereld draaide overuren.
De meningen die ik niet durfde uitspreken, de talenten die ik niet durfde inzetten, de gevoelens die ik niet durfde tonen en de acties die ik niet durfde nemen werden zo talrijk, dat ik gefrustreerd en rusteloos achterbleef.

Jaren geleden besliste ik om dat vals gevoel van veiligheid achter mij te laten en leerde ik stap voor stap mezelf meer tonen. Intussen weet ik dat ik enkel dan échte impact kan maken en er enkel dan échte verbinding met anderen kan ontstaan. De stappen zette ik zelf, maar ze waren pas mogelijk dankzij de psychologische veiligheid die ik vond in mijn toenmalige teams.


Ook in jouw team zitten er zeer waarschijnlijk mensen die zich klein houden. Juwelen die zich nog “veilig” in de kluis bevinden. Waar hun schoonheid niet wordt gezien of benut.

Dat is waar ik groeiende organisaties in help. Ervoor zorgen dat er in de eerste plaats psychologische veilighied ontstaat, zodat alles wat leeft in de onderstroom van je organisatie naar boven kan komen. Want enkel dan kan je de kracht van je team ontdekken. Enkel dan durven de juwelen in je team zich uit die kluis begeven. 

Dankzij groeitrajecten en workshops creëer ik die sterke fundering, waar zowel jij, als je team(s) als je business 

duurzaam op kunnen verderbouwen. 

Achtergrond

  • Bachelor en Master TEW (Major Strategie & organisatie) - Universiteit Antwerpen

  • NLP practitioner coachopleiding - UNLP

  • Gecertifieerd change manager - Nexum 

  • Habit coach 

Voorgaande werkervaring (corporate)

  • Communicatie- en CX specialist 

  • Change manager 

  • Interne team coach (40+ teams: operationeel & C-suite)

  • Leidinggevende team 50+ werknemers

bottom of page