top of page
FBE87CE9-0C55-43C0-AC57-0F5487897947-34808-0000037C930EC223_edited.jpg

Groei dichter naar elkaar met een Team Boost sessie

Je team komt over het algemeen goed overeen, jullie werken productief samen en de sfeer zit goed. Kortom: de motor van je organisatie draait vlot. Elke motor heeft echter af en toe nood om eens goed gesmeerd te worden. Zodat je als geoliede machine vlot blijft samenwerken en elk radartje optimaal kan functioneren. 

Insert: de Team Boost! 

Een Team Boost is ideaal voor organisaties of (management) teams die al even niet meer  hebben stilgestaan bij hun werking en teamdynamiek. Voor de teams waar een uitgebreid traject of training nu geen prioriteit is, maar die wel gericht en snel de  samenwerking willen boosten. ​

team boost.jpg
Copyright-JelleJansegersPhotography -23-05-23 norm -0546- 230523 0237.jpg

Of je team het nu goed doet of met enkele kleine problemen te maken heeft: je merkt dat je er baat aan hebt om even stil te staan samen. 
Om on
uitgesproken zaken op tafel te leggen. Om te weten wat er leeft en iedereen weer met de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Om uitdagingen, frustraties en wensen te bespreken, waar in de dagelijkse hectiek vaak geen tijd voor is. Om in een veilige omgeving te connecteren en met een actieplan het team weer op volle kracht vooruit te doen gaan.

FAQ

Hoelang duurt zo'n sessie? ​

De Team Boost sessie duurt 3 à 4u. Daar gaat een intake call aan vooraf, gevolgd door op maat gemaakte workshop met je eigen team. Nadien volgt er nog een adviessessie, waar we zaakvoerder of management team een actieplan helpen opstellen om de inzichten uit de workshop verder te verankeren. 

Waar vindt de workshop plaats? 

De sessie vindt plaats op jouw kantoor of op een externe locatie naar keuze. 
In samenspraak kan die locatie ook door ons vastgelegd worden. Een Team Boost kan losstaand geboekt worden of als deel van een teambuilding dag of - weekend. 
Organiseren jullie ook workshops op maat binnen een organisatie? 
De team boost sessie is op maat van je team obv een intake call met jou. Wil je meer in de diepte gaan en voel je dat een halve dag niet volstaat, contacteer ons dan voor een traject of workshop op maat!

Dankjewel NNORM! Om ons uit te dagen, ons uit de comfortzone te halen en ons een spiegel voor te houden!

Sebert Penen - Personal Sportpraktijk

bottom of page