top of page
Copyright-JelleJansegersPhotography -23-05-23 norm -0540- 230523 0236.jpg

Groei als leidinggevende aan de hand van deze hands-on workshops 

Team lead voor de eerste keer. 
Hoe maak ik hier een succes van? 

 

Als ambitieuze young professional groeide je door tot leidinggevende. Een transformatie die uitdagender blijkt dan eender welke andere stappen je al nam in je carrière. Plots ben je niet enkel verantwoordelijk voor je eigen werk en groei, maar ook voor die van anderen. Voor het eerst zijn communiceren, inspireren en motiveren belangrijker dan ooit. 

  • Ook deze evolutie wil je op een goede manier aanpakken, maar je voelt twijfel en het is uitdagender dan gedacht. Doe ik dit wel goed? Focus ik wel op de juiste zaken? Hoe vind ik een leiderschapsstijl die bij me past? 

  • Hoe leer je loslaten, delegeren en vertrouwen op je team is nog een uitdaging. 

  • Hoe vertaal je de visie en doelen van je organisatie naar je team?

  • Je bent nu leidinggevende, maar ook operationeel blijven de verwachtingen van management of klanten hoog.  Hoe weet je welke acties  jou en je team het meeste zullen opleveren, zodat je ook nog tijd blijft hebben voor je eigen werk? 

  • Een uitgebreid traject of training is nu geen optie. Je wilt toch gericht, snel en aan een laagdrempelige prijs enkele leiderschapsskills boosten. 

Schrijf je dan nu in voor nog één of enkele van onze workshops en boost skills die jou helpen groeien als leidinggevende. 

8F9FF6EE-3C03-497A-AED1-3E1CB88CF417-34808-0000037C3E7D30C4_edited.jpg
FBE87CE9-0C55-43C0-AC57-0F5487897947-34808-0000037C930EC223_edited.jpg

Stimuleer gezond conflict & betrokkenheid

15
Sept

Heb je vragen of doe je graag eerst de check of deze workshop geschikt is voor jou? Stuur mij een mailtje! 

"Niet iedereen van mijn team is actief betrokken in meetings of discussies."

"In groep deelt niet iedereen zijn/haar mening."

"Soms wordt er "ja" geknikt, maar gebeurt het niet (met volle motivatie)."

"Beslissingen nemen gaat niet altijd even vlot ."

"Hoe creëer ik win-win situaties - en is dat altijd nodig?"

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je gezond conflict stimuleert in je team. Of met andere woorden: Hoe je optimaal gebruik maakt van de complementariteit van je team bij discussies, beslissingen, meetings, etc. 

 

Je ontdekt welke conflictstijlen er bestaan, welke stijl in welke situaties het meeste opbrengt en wat de sterktes en blinde vlekken van je eigen "default" conflictstijl is. 

 

Daarnaast leer je ook hoe je omgaat met negatief conflict tussen teamleden. Hoe je die vermijdt én hoe je daar een oplossing kan faciliteren. 

FAQ

Duurt een workshop de hele dag? 

Elke workshop duurt 4 à 5u. Koffie, drinks en iets om te eten (lekkere lunch en/of versnaperingen) worden ook voorzien. 

Is dit enkel voor mensen met een vast team? 
De workshops zijn voor iedereen die te maken krijgt met people management en op één of andere manier een team aanstuurt. Ze zijn dus relevant voor zowel leidinggevenden met een vast team als project leads, scrum masters, squad leads of ondernemers met een team freelancers. 
Hoe zit de workshop in elkaar? 
In elke workshop worden enkele concrete tools aangeleerd en kennis rond het topic gedeeld, maar ze zijn vooral heel hands-on. Dat houdt in dat je je kan verwachten aan veel interactiviteit en dat je zelf aan het werk wordt gezet. De workshops zijn samengesteld zodat ze je helpen om de vertaling te maken van theorie naar praktische acties die jou snel resultaat opleveren. Acties die daarbovenop ook passen bij jouw leiderschapsstijl én de noden van je team. 
Komen er nog andere data? 
Zeker en vast! Doorheen het jaar worden er nieuwe workshops online gezet. 
Wil je daarvan als eerste op de hoogte zijn? Laat dan hier je email achter. 
Hoe groot zijn de groepen en met wie zit ik in de groep
De workshops vinden plaats in kleine groep (min 4, max 6 deelnemers) om een  persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen. Tijdens de workshop kom je dus ook in contact met gelijkgestemden die door herkenbare uitdagingen gaan. Al meermaals werden hier contacten gelegd die ook nadien nog bleven bestaan. 
Organiseren jullie ook workshops op maat binnen een organisatie? 
 
Wil je graag binnen je organisatie een workshop opzetten met een groep van leidinggevenden? Of wil jij graag een workshop op maat organiseren met je team? 
Contacteer ons dan even voor een voorstel!
"De transparante sfeer en mix aan profielen vanuit verschillende werkgebieden zorgt voor interessante discussies en nieuwe perspectieven. Dit in combinatie met de doorgedreven opvolging van Eleni stelt je in staat om tot nieuwe inzichten én oplossingen te komen"

Sander Hofman - iCapps

Sanne van Riel - House of FAMM, Bar Chapel  

bottom of page