top of page
Copyright-JelleJansegersPhotography -23-05-23 norm -0422- 230523 0213_edited.jpg

Ontdek je saboteurs die een gouden teamwerking in de weg staan

Van losse radartjes naar geoliede machine

Tijdens deze mini workshop leggen we in een veilige omgeving jouw saboteurs bloot die een optimale teamwerking in de weg staan. 

Zodat jij dit jaar exact weet hoe je een nóg sterker team neerzet. Voor een jaar met meer rust, gelukkige werknemers en jouw beste business resultaten. 

Van dragen naar gedragen worden

Soms voelt het alsof jij als zaakvoerder duizend ballen omhoog moet houden en daarbovenop ook nog je eigen team moet dragen. Hoe kan je ervoor zorgen dat die dynamiek verandert en zij joù gaan dragen? 

Van "iedereen doet maar wat" naar duidelijke rol en bijdrage

Iedereen draagt op zijn manibij aan je business, maar taken overlappen soms of een duidelijke visie ontbreekt. Daardoor gaat er tijd, geld en energie verloren en kan je team de verbondenheid met je zaak verliezen. Ontdek hoe je dit vermijdt en zorgt dat rollen en bijdragen heel duidelijk worden. 

Van energielek naar energiebron

Je startte je zaak vanuit een passie. Door de groei voelt het soms alsof dat wat je energie gaf nu vooral een energielek is geworden. Leer hoe je ook van die nieuwe team- en organisatiedynamiek een energiebron kan maken. 

Van skills naar volledig potentieel

De kans is groot dat je je werknemers hebt uitgekozen vanwege hun sterke skills. Om je team's volledige potentieel te benutten is het echter belangrijk om te leren hoe ze naast hun skills ook hun (interpersoonlijke) sterktes in kunnen zetten in de groei van je business.  

Van vermijden van conflict naar open communicatie

Je teamleden hebben allemaal het beste voor met elkaar, vormen misschien wel een tweede familie. Dat is fantastisch, maar de keerzijde is dat moeilijke boodschappen en conflict vaak uit de weg worden gegaan. Dat zorgt voor het ontstaan van miscommunicaties en onuitgesproken frustraties. Hoe behoud je je eigenheid én zorg je voor open communicatie? 

Van chaos naar structuur 

Snel de taken verdelen en alles bespreken zit er niet meer in. Regelmatig ontstaat er chaos of onduidelijkheid over wat er van iedereen verwacht wordt en hoe je op een efficiënte manier samenwerkt. No more in 2024 ;-) 

9D703215-FE81-4CBB-AF98-2C117BBDF0D0-34808-0000037C509DF1F2.jpg

Neem jij dit jaar een voorsprong? 

Praktisch

📌 Locatie: Je bent welkom in Brain Embassy, op 5 minuutjes wandelen van station Antwerpen-centraal. 

 

🕙 Tijd: De workshop duurt 2 uurtjes en we starten stipt om 10u. Er wordt koffie, thee, water en iets lekkers voor tussendoor voorzien.

 

🎯 Doel: Je gaat naar huis met een duidelijk zicht op de saboteurs binnen jouw team & een actieplan om dit jaar mee aan de slag te gaan. 

bottom of page