top of page

Gratis strategiesessie

Het is onze missie om first time team leads en founders met een groeiend team te helpen om een optimale werkomgeving te creëren. Dit doen we door jou te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling naar een sterke zelfzekere leider. 

Dus weet jij wat voor leider je wilt zijn, maar vind je het moeilijk de theorie om te zetten naar de praktijk? 

 

Enkele keren per jaar selecteren we met  Nnorm enkele leiders binnen scale-ups om gratis mee te doen aan een rond het bouwen van een persoonlijke groeistrategie. In deze strategiesessie bepaal je jouw belangrijkste focuspunt en ga je naar huis met een concreet actieplan!  

Wat

Met andere like-minded first time team leads bespreken we elkaars uitdagingen, bieden we nieuwe inzichten en geven we "brutally honest" feedback waarmee je aan de slag kan om duurzaam te blijven groeien.

We werken met een framework "dream-challenge-action", waarbij we starten van waar je naartoe wilt, dan gaan onderzoeken wat jouw grootste challenge daarin is op vlak van persoonlijke ontwikkeling en eindigen met een actieplan. 

Wanneer

De strategiesessies vinden telkens plaats op wandelafstand van station Antwerpen Berchem van 19h-21h30. 

Via de knop hieronder kan je je gegevens achterlaten bij interesse. Wij contacteren je dan wanneer er een volgende sessie plaatsvindt. Dat is gemiddeld één keer per maand. 

Waarom

Veel scale-ups and jonge organisaties hebben een hart voor hun werknemers en zijn 100% gemotiveerd zijn om in te zetten op hun groei.

 

Langs de andere kant zien we bij veel first-time team leads dat ze wel een vrij goed beeld hebben van hun challenges als leider, maar  niet goed weten hoe ze daar concreet in kunnen groeien. 

Tijdens de sessie gaan we daar dus dieper op in - zodat je voor jezelf, maar ook naar je organisatie toe daar meer duidelijkheid in krijgt en kan geven.

babette gommeren.jfif

Babette - head of business development, Buffl

"Heel fijne strategie sessie. Ik heb veel bijgeleerd en ben tot sterke inzichten gekomen. Jill en Eleni durfden goed doorvragen en dachten mee over mijn challenge. Ben met een zeer concreet actieplan naar huis kunnen gaan. "

hans van dam.jfif

Hans - Chief Sustainability & team lead, iCapps

"Ik had nooit verwacht om op zo'n diepe en caring manier gechallenged te worden. Jill en Eleni hielpen me een major break through te bereiken. Ik heb de sessie verlaten met een concreet beeld van waarin ik moet evolueren als leider en welke stappen ik best neem om dat te bereiken" 

viktoria.jfif

Viktoria - brand ambassador team lead, Mobietrain

"De kleine groep maakte het veilig en comfortabel om op persoonlijk niveau dingen te delen. Doordat Jill & Eleni meedenken en blijven diggen naar de onderliggende challenge, was ik enorm verrast met het eindresultaat. Er bestaan weinig concepten zoals deze!"

bottom of page