top of page
FA3495C5-C968-4FA2-BE4B-D3823E0EB4EA-34808-0000037C5A6CBE49.jpg

Groei als leidinggevende én met je business aan de hand van deze hands-on workshops 

Van ondernemer naar leidingevende. 
Pak ik dit wel goed aan?

 

Je startte je onderneming vanuit een passie voor wat je doet. Je business groeide en al snel zocht je hulp in de vorm van een eerste werknemer om intussen een volwaardig team van fantastische professionals te hebben. 
Plots ben je niet meer enkel ondernemer, maar CEO van je business en leidinggevende.  

  • Ook deze evolutie wil je op een goede manier aanpakken, maar je voelt twijfel en het is uitdagender dan gedacht. Doe ik dit wel goed? Focus ik wel op de juiste zaken? 

  • Je merkt dat er veel tijd gaat naar brandjes blussen en je team ondersteunen. Loslaten en vertrouwen op je team is nog een uitdaging. 

  • De visie en doelen voor je onderneming zijn duidelijk, hoe betrek je ook je team hier voldoende in? 

  • Er valt veel te lezen over leiderschap en people management, maar dat allemaal toepassen is meer dan een fulltime job. Hoe weet je welke acties jou en je team het meeste zullen opleveren en het snelste resultaat zullen boeken? 

  • Een uitgebreid traject of training is nu geen prioriteit. Je wilt gericht en snel enkele leiderschapsskills boosten. 

Als je je hierin herkent, zijn onze workshops op jouw lijf geschreven. Schrijf je nu in en boost nog voor de zomer enkele cruciale skills die jou helpen groeien als leidinggevende. Zo start jij jouw najaar met meer rust en vertrouwen! 

8F9FF6EE-3C03-497A-AED1-3E1CB88CF417-34808-0000037C3E7D30C4_edited.jpg

Team Reboot session - op aanvraag -

Of je team het nu goed doet of met enkele kleine problemen te maken heeft: je merkt dat je er baat aan hebt om even stil te staan samen. 
Om onuitgesproken z
aken op tafel te leggen. Om te weten wat er leeft en iedereen weer met de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Om uitdagingen, frustraties en wensen te bespreken, waar in de dagelijkse hectiek vaak geen tijd voor is. Om in een veilige omgeving te connecteren en met een actieplan het team weer op volle kracht vooruit te doen gaan.

15
mei

xxxx

Ben jij nog heel vaak de probleemoplosser binnen je team? Spendeer je veel tijd met brandjes blussen of je team ondersteunen? Wil je evolueren naar een team dat meer zelfsturend werkt? Zodat jij meer rust ervaart en opnieuw tijd kan spenderen aan wat jou energie geeft?

Op de hoogte blijven van toekomstige workshops in het aanbod?
Laat je emailadres dan hier achter!

FAQ

Duurt een workshop de hele dag? 

De workshops met mede-ondernemers duren van 9u-15u. Koffie, lekkere lunch en versnaperingen worden ook voorzien. 

De Team Reboot sessions duren 3 à 4 en daar gaat een intake call aan vooraf. Die volg je privé met je eigen team. 

Hoe zit de workshop in elkaar? 
In elke workshop worden enkele concrete tools aangeleerd en kennis rond het topic gedeeld, maar ze zijn vooral heel hands-on. Dat houdt in dat je je kan verwachten aan veel interactiviteit en dat je zelf aan het werk wordt gezet. De workshops zijn samengesteld zodat ze je helpen om de vertaling te maken van theorie naar praktische acties die jou snel resultaat opleveren. Acties die daarbovenop ook passen bij jouw leiderschapsstijl én de noden van je team. 
Komen er nog andere data? 
Zeker en vast! Doorheen het jaar worden er nieuwe workshops online gezet! 
Wil je daarvan als eerste op de hoogte zijn? Laat dan hier je email achter. 
Hoe groot zijn de groepen en met wie zit ik in de groep
De workshops vinden plaats in kleine groep (min 4, max 6 deelnemers) om een  persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen. Tijdens de workshop kom je dus ook in contact met gelijkgestemden die door herkenbare uitdagingen gaan. Al meermaals werden hier contacten gelegd die ook nadien nog werden onderhouden.
De Reboot sessie volg je enkel met je eigen team. 
Organiseren jullie ook workshops op maat binnen een organisatie? 
 
De reboot sessie is op maat van je team obv een intake call met jou. Wil je meer in de diepte gaan en voel je dat een halve dag niet volstaat, contacteer ons dan even voor een voorstel op maat!
“In deze workshop leer je de knepen van het vak, toegepast op jouw persoonlijke profiel en aanpak. Verhelderend om te zien wat je saboteurs zijn mbt bepaalde gesprekken."

Sanne van Riel - House of FAMM, Bar Chapel

bottom of page