top of page
2O3C1312.jpg

Boost-your-team programma

4 maanden in-company
coaching traject 

Wil jij je team naar een volgend niveau brengen? 

 • Wil jij je team optimaal begeleiden in hun groei? 

 • Wil je betere resultaten neerzetten met je team en meer impact creëren? 

 • Wil je een veilige omgeving creëren voor je team, waarin vertrouwen, eerlijkheid en groei centraal staan? 

 • Wil je investeren in een optimale samenwerking en teamgevoel? 

 • Wil je als leider sterker in je schoenen staan? 

Al deze zaken staan centraal in NNORM's boost-your-team coachingstraject. 

2O3C1374.jpg

Millenials: jobhoppers or purpose seekers?  

Vaak horen we dat millenials jobhoppers zijn. Maar waaróm wordt er vandaag de dag zoveel veranderd van job? Niet omdat de jonge generatie zo moeilijk of zelfingenomen is. Wél omdat hun noden heel anders zijn dan die van hun ouders. Waar iets oudere werknemers - zeker vroeger - vooral nood hadden aan zekerheid, hebben werknemers nu nood aan zingeving, uitdaging en groei.

 

Voeg daarbij dat 75% van alle mensen die van job veranderen dat doen omwille van hun manager en niet omwille van de job inhoud en het wordt overduidelijk waarom het als team lead zo belangrijk is om binnen het team een omgeving te creëren die voldoet aan de noden van jouw teamleden.​

Jouw traject, jouw omgeving

Naast jouw persoonlijke uitdagingen als team lead, zijn er ongetwijfeld ook challenges waar je als team samen mee te kampen hebt. Daarom betrekken we jouw team van bij de start actief bij jouw traject. We behandelen bepaalde zaken met het gehele team tijdens de team workshop, naast het uitstippelen van acties uit die jij zélf kan ondernemen. We zeggen nee tegen een gesimuleerde leeromgeving en laten jou oefenen in je real life omgeving.

Kantoor ruimte

We don't believe in a one size fits all

En dat is waarom we werken met een entrepreneurial approach: experiment and learn. We bieden jouw verscheidene tools en technieken aan, zijn jouw biggest supporter wanneer je ze uittest en analyseren samen het resultaat. Wat werkte goed? Wat werkte niet goed? Hoe kunnen we de impact nog vergroten? 

Op het einde van het traject heb je een eigen toolbox en strategie, gebaseerd op wat heeft bewezen te werken voor jou en je team. 

Data, je vriend

2O3C1312.jpg

Dat data belangrijk is, is een evidentie. Toch wordt data vaak vergeten wanneer we spreken over coaching en soft skills. Tijdens dit programma maken we gebruik van de combinatie van kwalitatieve info met kwantitatieve data. Op die manier identificeren we jouw grootste groeiopportuniteiten en zorgen we dat je progress on track blijft!

2O3C1256.jpg

Hoe werkt het?

Boost-your-team is een in-company coaching traject van 4 maanden, waarin je samen met collega team leads acties onderneemt om je team naar een volgend niveau te brengen.

Wat houdt dat traject nu precies in?

 • Een team workshop met je eigen team aan de start van het programma. Deze wordt op maat gemaakt obv de behoeften van je team. We creëren een team bonding moment, waar we de basis leggen voor de rest van het traject. Afhankelijk van de geldende maatregelen en jullie voorkeur, vindt deze workshop on- of offline plaats. 
   

 • Optionele one-on-one coaching calls om de persoonlijke challenges van elke team lead te bespreken. Aan de hand van diepgaande reflectievragen en concrete oefeningen helpen wij jouw volgende actiepunten te definiëren.
   

 • 5 groep sessies waarin we de grootste obstakels en groeiopportuniteiten blootleggen van elke deelnemer. We bieden inzichten en oplossingen, waar je nadien concreet mee aan de slag kan.
   

 • Slack support met extra tips, tools en best practises. 
   

 • Aan de hand van analytics tracken we de groei van jou en je team doorheen het traject

De combinatie van deze 5 elementen maken dit traject uniek binnen België en Nederland. 

Praktisch 

 • Bij interesse vindt er eerst een intake gesprek plaats. Daarin bespreken we al een eerste keer jouw voornaamste challenges en bekijken we samen of er een match is en of dit traject de juiste stap voor jou is
   

 • De data voor de team wokrshop en alle coaching calls wordt in onderling overleg vastgelegd. Voor de groepcalls bekijken we welke datum het best past voor de deelnemers. 
   

 • Indien je door vakantie, ziekte of andere onvoorziene omstandigheden een groepscall niet kan bijwonen, zal de sessie opgenomen worden en kan je de recording later terugkijken

Het Boost-your-team program is gebaseerd op

 • Onze eigen ervaring als teamlead

 • Honderden uren ervaring als coach en trainer in nieuwe manieren van werken

 • Coaching van 50+ teams in uiteenlopende context 

 • Kennis als gediplomeerde NLP practitioners, change managers, facilitators en Master in innovatie en ondernemen

2O3C1260.jpg
bottom of page